Mijn eerste blog!

Nou daar gaat ie dan… Mijn allereerste blog! Best spannend!

Sinds ik uit huis ben, is het een hobby geworden om met interieur bezig te zijn. Lekker ompiele (op z’n Fries ;)), spulletjes verschuiven, zelf dingetjes maken.. Je kent het misschien wel. Eigenlijk was ik hier al mee bezig toen ik nog thuis woonde, op mijn eigen slaapkamer. Ik vond het bijvoorbeeld leuk om zelf de kleuren uit te zoeken. Sinds ik samen met mijn vriend René in ons huidige huis woon, is het alleen nog maar ‘erger’ geworden.

Als ik thuis ben, zit ik constant om mij heen te kijken of ik nog dingen kan veranderen; van accessoires verplaatsen tot aan grote verbouwingen (ja, in mijn hoofd heb ik de keuken al 10 keer verbouwd en ook de hele bovenverdieping ziet er in mijn dromen anders uit haha). Omdat ik er zoveel mee bezig ben, heb ik in 2016 besloten om van mijn persoonlijke instagram pagina een feed te maken met alleen nog maar interieurfoto’s. En met succes, want wat heb ik al veel leuke en lieve volgers mogen verwelkomen!

Waarom een eigen blog/website?

Dat ik deze website heb laten maken heeft eigenlijk 2 redenen. De belangrijkste reden is dat ik dit jaar hoop mijn diploma interieurstyling te halen. In 2016 ben ik begonnen met de thuisstudie interieurstyling via het NTI en op dit moment ben ik al met mijn eerste echte opdracht bezig, hoe cool is dat! Ik wil hier dus echt mijn werk van gaan maken en een eigen website is dan natuurlijk een must!

Maar ook instagram is voor mij een reden geweest om een eigen website te beginnen! Ik vind het super leuk hoe enthousiast en lief iedereen altijd reageert op instagram, toch mis ik het af en toe om eens een verhaal bij een foto te plaatsen. Want zeg nou eerlijk, op instagram zitten de meesten niet te wachten op een grote lap tekst, de foto zegt vaak genoeg. Daarom dus een eigen blog! Ik hoop jullie hier te inspireren met blogs over o.a. DIY-ideetjes, stylingtips, marktplaatsvondsten, budgettips, kringloopgelukjes en hotspots. Mijn stijl kun je herkennen aan heel veel groen (plantengroen en 100 andere kleuren groen haha), industrieel, vintage, #meukisleuk. Ik vind het vaak extra leuk als ik iets heb gevonden op marktplaats, of in de kringloop voor een klein bedrag, terwijl ik weet dat het ergens anders 10 x duurder is. Dat geeft mij een kick! Dat wil niet zeggen dat ik altijd op zoek ben naar het goedkoopste van het goedkoopste! Een mooi, goed meubelstuk bijvoorbeeld mag best wat kosten. Toch ga je op mijn blog waarschijnlijk vaker iets lezen over een kringloopgelukje, dan over een duur meubelstuk. Want daar word ik blij van! En ik hoop jullie ook!

Voor vragen, tips, opmerkingen of samenwerkingen sta ik altijd open! En laat gerust een berichtje achter, zou ik leuk vinden!

Liefs, FennaT

 

2 Comments
Volgend bericht
januari 16, 2016

2 Reacties

  • @susanne.loves

    Lieve Fenna,
    Wat ontzettend stoer om je eigen website te beginnen… voor mij ook een stille wens maar jij doet het gewoon!
    Meteen leuke tips en blog… ik blijf je volgen en natuurlijk al nieuwsgierig naar je volgende berichtje!
    X Susanne

Laat een reactie achter