Kringloopgeluk: Vintage rotan stoeltje

Soms (heel soms) heb je het wel eens; je loopt in een kringloopwinkel en ziet het ineens staan… 

Datgene waar je al een hele tijd naar op zoek bent! Ik had dit afgelopen zaterdag. Ik liep rustig te struinen door één van de kringloopwinkels in Heerenveen en ineens zag ik hem staan; een vintage Rohe stoeltje!! Volgens mij zei ik hardop ‘Yes, die neem ik mee!’. Een paar maanden geleden was ik al druk op zoek naar zo’n stoeltje op marktplaats, maar telkens vond ik ze te duur. Meestal blijf ik zoeken totdat ik uiteindelijk iets vind wat naar mijn zin is (wat overigens best vaak lukt), maar deze keer heb ik het laten rusten. En zo zie je maar weer… Geduld is een schone zaak!

 

Wat trouwens wel een leuk weetje is: de rotan stoeltjes zijn echte Friese designstukken! Ze zijn gemaakt door de firma Rohé en die firma was gevestigd in Noordwolde. Maakt mij toch maar weer een trotse Fries! 😉

 

No Comments
Eerder bericht
maart 7, 2018
Volgend bericht
maart 7, 2018

Geen reacties

Laat een reactie achter